Ratko Mitrović | Zlatibor

Kompleks Studentskih odmarališta na Zlatiboru smešten je u najlepšem delu Zlatibora, na samo nekoliko stotina metara od turističkog centra, u prirodnoj oazi okruženoj zelenim površinama i četinarima koji daju posebnu notu našim objektima. Na ovoj izuzetnoj prirodnoj lokaciji smešteno je ukupno pet objekata Studentskog odmarališta koji svojim gostima nude izuzetne uslove za kvalitetan i sadržajan boravak ili aktivan odmor.

Studentsko odmaralište „Ratko Mitrović“ na Zlatiboru čine sledeći objekti – vile:

  • Vila „Lovćen“
  • Vila „Srbija“
  • Vile „Zlatibor 1“ i „Zlatibor 2“
  • Vila „Romanija“

Kompleks „Ratko Mitrović“ na Zlatiboru je dugi niz godina prepoznat od strane velikog broja gostiju iz različitih oblasti kao kompleks koji ima izuzetnu ugostiteljsku, turističku, sportsko-rekreativnu i poslovno-kongresnu ponudu.

Mnogobrojni korisnici u objektima na Zlatiboru organizuju kongrese i seminare sa velikim brojem učesnika. Takođe, u našem objektu često se organizuju seminari, stručni skupovi, naučna okupljanja akademske i poslovne zajednice i svi su saglasni u oceni da kompleks Studenstkih odmarališta daje izuzetne uslove i mogućnosti u odnosu na cenu, a ljubaznost i preduzimljivost zaposlenih u odmaralištu na Zlatiboru poznati su u celoj zemlji i regionu.

Same geografske i klimatske karakteristike Zlatibora su već dovoljan preduslov za kvalitetan boravak svih posetilaca i gostiju čiji je fokus interesovanja na fizičkim aktivnostima, a naši objekti imaju prednost u vidu kompletne opremljenosti – od smeštaja i ishrane pa do sportskih terena opremljenih za različite vrste sportova.

Kompleks na Zlatiboru se sastoji od četiri luksuzna paviljona – vile sa ukupnim kapacitetom od 314 ležaja u 150 smeštajnih jedinica:

SOBE
jednokrevetne 25
dvokrevetne 58
sa francuskim ležajem 22
trokrevetne  2
četvorokrevetne  2
APARTMANI
dvokrevetni 22
sa francuskim ležajem  2
trokrevetni  1
četvorokrevetni 16

 

Sve smeštajne jedinice su opremljene udobnim nameštajem, radnim stolom sa stolicom, LCD televizorom, Wi-Fi mrežom, klimom, centralnim grejanjem, mini-barom, sefom, terasom ili balkonom, kupatilom sa tuš kabinom i fenom.

Ugostiteljske jedinice u sklopu ovog kompleksa su:

  • Veliki restoran sa 237 mesta za sedenje sa naglaskom na specijalitetima iz zlatiborskog okruga.
  • Banket sala sa 24 mesta za sedenje
  • Dva salona sa 10 i 8 mesta za sedenje
  • Aperitiv bar
  • Dve terase sa 150 i 200 mesta za sedenje

Šta obići?


Kako stići do odmarališta?


Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this