Radojka Lakić | Avala

Kompleks studentskog odmarališta „Radojka Lakić“ na Avali je izuzetan i jedinstven po lokaciji i ponudama, s obzirom da su objekti smešteni u podnožju planine u gradskoj zoni. Poseban ugođaj predstavlja boravak u prirodnom i mirnom okruženju, u kompleksu koji je opremljen da odgovori na zahteve gostiju različitih interesovanja.

Smešten na samo 10 kilometara od centra Beograda, kompleks objekata na Avali, pored različitih vrsta boravka na bazi pansionskog i vanpansionskog smeštaja, nudi izuzetne mogućnosti za realizaciju sportsko-rekreativnih aktivnosti, kao i organizaciju stručnih skupova, kongresa, konferencija i grupnih poseta, s obzirom da raspolaže sa salom za plenarne sednice, salom za konferencije, kao i nizom učionica i sala za dodatne aktivnosti i rad. U okviru objekta se nalazi i trim staza sa vežbalištem na kojima se sportom mogu baviti rekreativci, ali i članovi sportskih timova.

          

Smeštaj luksuzne kategorije sa ukupnim kapacitetom od 122 smeštajne jedinice.

Sve smeštajne jedinice su opremljene udobnim nameštajem, radnim stolom sa stolicom, LCD televizorom, Wi-Fi mrežom, klimom, centralnim grejanjem, mini-barom, sefom, terasom ili balkonom, kupatilom sa tuš kabinom i fenom.

  • Ugostiteljske jedinice u sklopu ovog kompleksa su:
  • Restoran, sa 220 mesta za sedenje, nudi širok asortiman jela prilagođenih različitim potrebama.
  • Letnja bašta u prirodnom okruženju, sa 200 mesta za sedenje, koja pruža sjajne mogućnosti za organizovanje poslovnih sastanaka, ali i porodičnih okupljanja, krasi prelepi pogled na Beograd i okolinu.

Gosti studentskog odmarališta na Avali takođe mogu koristiti trim stazu u prirodnom okruženju, u neposrednoj blizini samog objekta, za rekreaciju, a takođe se pružaju i mogućnosti za bavljenje planinarenjem, sportskim penjanjem ili orijentiringom.

 

 

Šta obići?


Kako stići do odmarališta?


Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this