Радојка Лакић | Авала

Комплекс студентског одмаралишта „Радојка Лакић“ на Авали је изузетан и јединствен по локацији и понудама, с обзиром да су објекти смештени у подножју планине у градској зони. Посебан угођај представља боравак у природном и мирном окружењу, у комплексу који је опремљен да одговори на захтеве гостију различитих интересовања.

Смештен на само 10 километара од центра Београда, комплекс објеката на Авали, поред различитих врста боравка на бази пансионског и ванпансионског смештаја, нуди изузетне могућности за реализацију спортско-рекреативних активности, као и организацију стручних скупова, конгреса, конференција и групних посета, с обзиром да располаже са салом за пленарне седнице, салом за конференције, као и низом учионица и сала за додатне активности и рад. У оквиру објекта се налази и трим стаза са вежбалиштем на којима се спортом могу бавити рекреативци, али и чланови спортских тимова.

          

Смештај луксузне категорије са укупним капацитетом од 122 смештајне јединице.

Све смештајне јединице су опремљене удобним намештајем, радним столом са столицом, LCD телевизором, Wi-Fi мрежом, климом, централним грејањем, мини-баром, сефом, терасом или балконом, купатилом са туш кабином и феном.

  • Угоститељске јединице у склопу овог комплекса су:
  • Ресторан, са 220 места за седење, нуди широк асортиман јела прилагођених различитим потребама.
  • Летња башта у природном окружењу, са 200 места за седење, која пружа сјајне могућности за организовање пословних састанака, али и породичних окупљања, краси прелепи поглед на Београд и околину.

Гости студентског одмаралишта на Авали такође могу користити трим стазу у природном окружењу, у непосредној близини самог објекта, за рекреацију, а такође се пружају и могућности за бављење планинарењем, спортским пењањем или оријентирингом.

 

 

Шта обићи?


Како стићи до одмаралишта?


Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this