Ратко Митровић | Златибор

Комплекс Студентских одмаралишта на Златибору смештен је у најлепшем делу Златибора, на само неколико стотина метара од туристичког центра, у природној оази окруженој зеленим површинама и четинарима који дају посебну ноту нашим објектима. На овој изузетној природној локацији смештено је укупно пет објеката Студентског одмаралишта који својим гостима нуде изузетне услове за квалитетан и садржајан боравак или активан одмор.

Студентско одмаралиште „Ратко Митровић“ на Златибору чине следећи објекти – виле:

  • Вила „Ловћен“
  • Вила „Србија“
  • Виле „Златибор 1“ и „Златибор 2“
  • Вила „Романија“

Комплекс „Ратко Митровић“ на Златибору је дуги низ година препознат од стране великог броја гостију из различитих области као комплекс који има изузетну угоститељску, туристичку, спортско-рекреативну и пословно-конгресну понуду.

Многобројни корисници у објектима на Златибору организују конгресе и семинаре са великим бројем учесника. Такође, у нашем објекту често се организују семинари, стручни скупови, научна окупљања академске и пословне заједнице и сви су сагласни у оцени да комплекс Студенстких одмаралишта даје изузетне услове и могућности у односу на цену, а љубазност и предузимљивост запослених у одмаралишту на Златибору познати су у целој земљи и региону.

Саме географске и климатске карактеристике Златибора су већ довољан предуслов за квалитетан боравак свих посетилаца и гостију чији је фокус интересовања на физичким активностима, а наши објекти имају предност у виду комплетне опремљености – од смештаја и исхране па до спортских терена опремљених за различите врсте спортова.

Комплекс на Златибору се састоји од четири луксузна павиљона – виле са укупним капацитетом од 314 лежаја у 150 смештајних јединица:

СОБЕ
једнокреветне 25
двокреветне 58
са француским лежајем 22
трокреветне  2
четворокреветне  2
АПАРТМАНИ
двокреветни 22
са француским лежајем  2
трокреветни  1
четворокреветни 16

 

Све смештајне јединице су опремљене удобним намештајем, радним столом са столицом, LCD телевизором, Wi-Fi мрежом, климом, централним грејањем, мини-баром, сефом, терасом или балконом, купатилом са туш кабином и феном.

Угоститељске јединице у склопу овог комплекса су:

  • Велики ресторан са 237 места за седење са нагласком на специјалитетима из златиборског округа.
  • Банкет сала са 24 места за седење
  • Два салона са 10 и 8 места за седење
  • Аперитив бар
  • Две терасе са 150 и 200 места за седење

Шта обићи?


Како стићи до одмаралишта?


Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this