• 3
  • naslovna03
  • 6
  • Novi objekat Avala

  • Vila Lovćen - Zlatibor

  • Pogled sa Avale

Drugi o nama

drugi-o-nama

Avala

avala

Zlatibor

zlatibor

Palić - u izgradnji

palic

Studentska populacija u svakoj zemlji predstavlja značajnu kariku društvenog razvoja. Ona je oslonac širokog progresa i siguran zalog u susretu sa izazovima budućeg doba, koje će nametati stroge uslove na nivou opšteg obrazovanja. Uostalom, i minula vremena su to potvrdila na primeru društava, čija su stremljenja ka modernizaciji, još u HIX veku, bila nemoguća bez oslonca na organizovani sistem obrazovanja.

Na taj način podstican je viši stepen pismenosti, tehnološka revolucija i opšta društvena mobilnost, što se odrazilo i na sve veći progres nauke i umetnosti.

Continue Reading

01ist

Briga o studentskoj omladini ima dugu tradiciju u Srbiji, a posle Drugog svetskog rata dobila je jasne konture organizovanog sistema, sa ciljem da studentima obezbedi odmor i oporavak posle napornih ispitnih rokova, ili uoči njih.

To je svakako i jedan od načina da se uspešnim i savesnim studentima ukaže posebna pažnja i da se podstaknu činjenicom da kao takvi imaju prednost u sastavljanju spiskova korisnika usluga studentskih odmarališta. Tako se, između ostalog podstiče i zdrava studentska konkurentnost.

Continue Reading

FaLang translation system by Faboba

USTANOVA STUDENTSKO ODMARALIŠTE BEOGRAD

General Ždanova 201, 11226 Pinosava
Tel: (011) 39 06 646 Faks: (011) 39 06 636

Poreski identifikacioni broj (PIB) 101743613
Matični broj 07028610

Nađite nas na FB